19 dagar kvar & Ännu mer tryffel

Nu får vi minsann fylla på våra små magar med lite mer julgodis! Inte helt otippat blir det ännu en variant utav tryffel. Denna gången är läckerheten toppad med krossad daim som ger härlig textur till den sammetslena chokladtryffeln. Det knapriga, chokladiga och det lilla salta. Håjaja. Värre saker kan man äta.  
 
 
Daimtryffel
 
ca 20st
 
50g mjölkchoklad - hackad
50g mörk choklad med sea salt - hackad
0,5dl grädde
1st dubbeldaim - krossad 
 
Hetta upp grädden och häll den över den hackade chokladen. Låt blandningen stå någon minut och rör sedan ihop den till en slät kräm. 
 
Häll lite daimkross i botten utav varje ischokladsform och klicka över chokladkrämen. Toppa med krossad daim. 
 
Låt de små tryfflarna stelna i kylen. 
 
daim - daimtryffel - godis - jul - julgodis - tryffel
Emma Engström

Så gott detta verkar vara! :D

Svar: Härligt <3
Emmelie

birgitmaria

Va fint du har gjort här på bloggen! Julig design och allt!
Låter gott, men allt som är hårt, tror jag vi skippar i år, jag har en man med tänder som inte tål hårda godisar...

Svar: Å Ajaj, då får det bli skumtomtar för honom :-)
Emmelie