Topp 5 fisk 2016

Självklart rundar vi av årets sista tisdag med en topp fem utav årets alla tisdagsfiskar. Mycket fisk har det blivit under året. Ska vi vara ärliga är det 90% sprödbakad torsk men jag har hittat fem stycken nya familjefavoriter i Mildarabarbers arkiv. Smaklig tisdagsfisk! 
 
 
Fiskbiffar - När vi vill äta något annat än ugnsbakad lax eller sprödbakad torsk är det till dessa fiskbiffar vi vänder oss. Det låter superjobbigt men är enkelheten själv och tar inte mycket längre tid än att ugnsbaka en laxfilé. 
 
Kaviargratäng - Denna kaviargratäng blev årets stora fiskhitt hos mini. 3 portioner god minst hälsar hon!  Kanske går den hem även hos era små avkommor under 2017? 
 
Allt - i - ett fiskgratäng - Massor utav citronpeppar på toppen och denna allt-i-ett gratäng är en riktigt smarrig tisdagsrätt som fick tummen upp utav såväl små som stora här hemma i lilla huset.   
 
Dill- & citronsås - När graviditeten var som tyngst åt vi panerad torsk som bäst! För att variera kostcirkeln bytte vi ut såsen. Med byta ut menar jag att vi ibland hade dill i citronsåsen och ibland inte. Detta är världens godaste fisksås!  
 
Stuvad spenat - Under de sista månaderna utav graviditeten stod stuvad spenat på matlistan var och varannan vecka. Allt för att få upp det där rackarns järnvärdet som sjönk som en sten. Om det lyckades? Japp! Mer stuvad spenat åt de gravida. 
 
fisk - topp 5