Latmasken & Tuggigt
Alla dagar i veckan serverar jag någon form utav grönsak till familjen när vi slår oss ner runt middagsbordet. I 9 fall utav 10 blir det latmasken som vinner och det serveras kokta grönsaker. Bekvämligheten i att flytta en påse från frysen och ner i en kastrull slår hacka och skölja i hästlängder. Det finns dock tillfällen då kokta ärtor och kokt broccoli kan slänga sig i väggen! Till pajer och gräddiga gratänger är det endast krispiga sallader som gäller. Nästa gång ni behöver en sallad till kvällsmat, testa torkad tranbär! Den söta lite tuggiga konsistensen tillsammans med krispig sallad, knapriga frön, rivig rödlök, salt och krämig fetaost. Gaaash så smarrigt!
Vad lägger ni i era sallader?
Fruktig & söt sallad
- Spenat eller ruccola
- Majskorn
- Apelsin
- Rödlök
- Fetaost
- Rostade solroskärnor
- Torkade tranbär
Så gott! Jag gillar solrosfrön, bladspenat i sallader, minstingen gillar mozarella och min äldsta vill helst bara äta gurka! *skratt*