Uppsägning & Mos

Neej, nnneeeejjjj!! Det tog två(!!) dagar på förskolan för Signe att bli sjuk i feber, snor och hosta. Som grädden på moset har tvillingarna börjat hosta och snora, väcker varandra om och om igen. Jag är kallsvettig av skräcken för RS-viruset. Klockan är nu 10.32 och jag är redo att kasta in handduken och säga upp mig. 3 friska barn är kämpigt! 3 sjuka är tortyr. Säg ordet mamma"ledig" och du åker på en snyting. Det är allt för mig idag.  
 
På tal om mos så har Signe har gått från att vägra till att bli en riktig potatismosfantast! Mamman som älskar potatismos jublar och gör mos typ 5 dagar i veckan nu för tiden. Allra godast blir potatismos tillsammans med fiskgratäng. Dagens tisdagsfisk kommer från Linnea´s skafferi och gick hem hos både stora och små. Om mini äter med sin kniv som gaffel? Japp, varför göra det enkelt för sig liksom...     
 
 
Fiskgratäng 
 
800g torskblock
4dl creme fraiche
2msk dill
2msk kaviar
citronpeppar & salt
 
Lägg torskblocken i botten på en ugnsfast form. Blanda samman creme fraiche, dill, kaviar, citronpeppar och salt. Häll detta över fisken. Ställ in i ugnen på 220 °C i cirka 25 minuter eller tills fisken är genomkokt.
 
Fiskgratäng - snabbt - torsk - vardagsmat
Mirre

Ja RS-virus är läskigt och krya på sig, hoppas att hon piggnar till kvickt

Svar: Ja fy. Tack, hon är på benen igen :-)
Emmelie