Tvillingdop & Underverk

Som utlovat en gång för länge sedan kommer här en utförlig redogörelse på twinsens dop som gick av stapeln för ett par veckor sedan i byns lilla kyrka. 
 
 
Dopsällskapet bestod utav 5 stycken faddrar, Konrad fick 2 stycken och Sally den lilla turloppan fick hela 3 stycken förebilder på hennes resa genom livet. På bilden ovan ser ni morbror Claes, Konrads fadder som gör ett exemplariskt arbete med att hälla upp dopvattnet med sin lilla hjälpande nissa. Pappan i blått där bak i bakgrunden ser minst sagt imponerad ut. 
  
 
TADA! En stycket döpt Sally!
 
Medan min vän och Sallys farbror framförde en helt underbar sång för våra twins var det dags för Konrad att hoppa i dopklänningen för att sedan bli blöt på huvudet. För som jag önskat döptes både Sally och Konrad i min gamla dopklänning.    
 
 
Signe var i sitt rätta element och körde en solodans till varje psalm uppe på "scen". Skorna är sedan länge kastade som sig bör vid varje hårt festande tillfälle. Innan dopets slut var varje dopgäst under 1 meter skolösa, eventuellt några av de längre gästerna också... 
 
 
4 generationer samlade på en och samma bild. Signe? Det bjöds på frallor, semlor och kaka. Dessutom var det 53 gäster som alla tittade på henne, knappast att hon hade tid med fototagning mellan fika, lek och uppmärksamet från alla håll och kanter.
 
Ett stort rungande TACK till alla er som delade denna dagen med oss!  
 
 
Fina farmor, älskade syster, två stycken gaphalsar och en mamma i mitten som är glad som en lärka för att slippa ta hand om gaphalsarna. 
 
 
Men så kallade plikten som twinsens favorit. Vi mutade Signe med en ballong för att ställa upp på bild och så fyrade vi (ee, jag) av ett miljonleende. Barnen som alla uppförde sig exemplariskt denna glada och kärleksfulla februarisöndag somnade ovaggade denna kväll. 
 
Tre små underverk till oss har blivit sänt. 
Genom livet finns vi för er tre. 
Våra älskade barn. 
 
Dop - Konrad - Sally - personligt - tvillingar - tvillingdop
Mirre

Så fina bilder från ert dop, =D

Svar: Tack <3
Emmelie

birgitmaria

Vackert! Fina bilder!

Svar: Tack <3
Emmelie