Halvvägs till ett & Nyaste nytt

Håll i er nu! Hårt! Hårdare! Idag blir twinsen här hemma 6 månader. 6 månader! Kan ni förstå att 6 månader har passerat sedan dessa två tokstollar kom och vände upp och ner på vårt liv. Och ännu hellre, kan ni förstå att jag har överlevt 6 månader som tvillingförälder? Inte jag heller!
 
 
Sally, vår lilla smilefink vänder sig utan bekymmer från rygg till mage. Hon trycker sig bakåt och ligger aldrig kvar där man sist såg henne. Allt som oftast hittar man henne under soffan där hon har kört fast och är arg som ett bi för att hon inte kommer längre. Hon är en liten räka men äter mat som om hon aldrig gjort annat. Sally är nyfiken, stadig och smidig med finmotorik som imponerar. Med så exemplarisk fingerfärdighet är allt som går att pilla på väldigt kul och allra helst lappar, stora som små.     
 
 
Konrad, gladast i stan eller superarg. Allt eller inget precis som sin mor. Igår vände sig denna gosse från mage till rygg och idag är han nära att på att komma runt på andra hållet också. Stort steg för mannen som annars helst ligger på rygg och biter på en leksak. Jämfört med sin syster är han klumpig och flaxig. Mat är toklöjligt även om han nu efter lite träning smackar med munnen och övar på att tugga. Men helst kniper han ihop läpparna och skrattar så han kiknar åt detta märkliga fenomen. Konrad älskar att skratta lika mycket som sin babysitter. Han kan gunga sig själv i en herrans fart och blir alltid på gott humör av att gunga en stund. Även bitgiraffen Sofia är en storfavorit.  
 
 
Och så mamman. Vissa dagar känns det som att jag är påväg in i den berömda väggen och andra dagar är det säkert en decimeter till övers. Kroppen är alltid på helspänn redo att rycka in och rädda världen (nåja, styra upp tre barn i alla fall men sak samma). Det sliter att aldrig sova mer än 30 minuter i stöten nattetid innan man vaknar av gråt eller bara av att man ligger som en ostkrok omringad av barn. En gång på 6 månader har jag sovit 2 timmar i sträck. Jag lever fortfarande på tanken av de där två ljuvliga timmarna! Nej, dom här två minimänniskorna är inga elitsovare nattetid och tar tur i vem som skall jävlas vilken natt. 80% Konrad och 20% Sally brukar natten se ut och 80% Sally och 20% Konrad när det kommer till läggningen. Men i vaket tillstånd är dessa två mer lätthanterliga än den rabiata snart 3 åringen här hemma. Så det kunde varit värre. Typ när dessa två blir tre år... Tur att vi har 2,5år kvar tills dess! 
  
6 månader - Konrad - Sally - tvillingar
Harriet Larsson

Grattis på halv Års dagen Sally ,Konrad .Tänk på er mamma lova att Ni snart sover så det knakar ,Hälsa till syster Signe ,duktig klarar mycket själv .Kramar från Harriet Erik

Mirre

Grattis till 6mån godingarna =D

birgitmaria

Grattis till de små!! Och asgarv och applåder till dig! Du skriver så himla roligt! Krönikör vore något!

Svar: <3
Emmelie