Söndagspaj & Brötande

God(?) morgon söndag!
 
Har ni sovit gott? Här har vi en mycket trött mamma idag och om jag ändå bara kunde skylla på Signe som ville äta var och varannan timme i natt så vore jag hälften så trött. Men nej, jag har tydligen ett tonårsbarn till sambo också som kom inbrötandes runt två efter att ha varit på kräftskiva. Och tro mig, att smyga för att inte väcka sin bättre hälft finns inte på Sebastians karta utan helst ska hela byn ska höra att han minsann har kommit hem nu... *suck* MÄN.
 
Kaffekopp nummer 2 står nu bredvid mig, Signe har precis somnat för sin förmiddagslur och Sebastian ligger på soffan och snarkar högt. Själv sitter jag och planerar kvällens middag. Vad brukar ni äta på söndagar? Hemma hos oss brukar det bli någon form av kött eller en god paj. Men ikväll funderar jag starkt på något vegetariskt för att hämnas över en sömnlös natt... *Hämnden är ljuv*
 
Är ni inte lika hungriga på hämnd som mig så bjussar jag på ett pajrecept med kyckling och tacosås. Inte alls dum tillsammans med en sallad och guacamole. 
  
 Pajigt
Kycklingpaj

1 pajskal - förgräddat
 
2st stekta kycklingfiléer i bitar
ca 8st feferoni - finhackade
1st gul lök - finhackad
10st champinjoner - skivade
150g färskost
1/2 burk tacosås
3dl riven ost
 
Bryn kyckling, lök och champinjoner i lite smör. Tillsätt färskost och tacosås. Låt puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. 
 
Häll kycklingröran i ditt förgräddade pajskal. Strö över feferoni och riven ost. 
 
Grädda 225grader i ca 20 minuter. 
 
Servera med guacamole och en god sallad