Hemligt språk & 4 månadersgnäll

Idag läser vi den 15 mars i kalendern vilket innebär att twinsen här hemma firar sin fyramånadersdag! Förutom att fyramånadersdagen bjuder på en utvecklingsfas som suger livet ur den tappraste av själar innebär det även att man kan börja smaka på en liten mumsig bit mat. Dessa busar har dock redan tjuvsmakat en liten sked gröt och en klick palsternacka i helgen. Succé är att överdriva det milda mottagandet utav detta märkliga fenomen - mat.  
 
Foto; Sebastian Karlsson
 
Utvecklingsfasernas kung och drottning har inte bara gnällt utan denna jubiliumsdag till ära firade vi med vikt och längdkontroll hos BVC. Fint som snus såg det ut, mamman nöjd som en tupp.
 
När vi inte väger oss gnäller vi som sagt mest just nu. Signe och twinsen verkar redan nu ha ett hemligt språk för Signe översätter med glädje minsta pip de yttrar. Vad säger de då enligt Signe? ... att dom vill ha en macka... "Maammaa, hon ha backa!". Kanske en köttbullemacka vore på sin plats twinsen? Om ni lovar på heder och samvete att sova en hel natt fixar mamma två!    
 
 
Köttbullesmörgås

valfritt bröd
kalla köttbullar 
sallad
gurka 
ev. en apelinskiva för dekoration
 
Lägg ihop till en smörgås. Luta dig tillbaka och njut!
 
Konrad - Sally - köttbullar - köttbullesmörgås - macka - rödbetssallad - smörgås - tvillingar
Mirre

Sicken god macka och minsann dessa faser, de är då så härliga minsann, hmm eller inte.

Sicken sötis

Svar: Nej fy bubblan. inge skoj alls och en miljard faser ska det gås igenom också. Suck!
Emmelie