1år & 1år

Foto: Sebastian Karlsson
 
Det går knappast anklaga mig för att vara först på pucken när man kommer med storslagna nyheter såhär 1,5 vecka efter att den stora nyheten inträffat...MEN twinsen har fyllt 1år! *fanfarer* 1årsdagen firade de storslaget med "pannkakatårta" och snor från topp till tå.
 
 
Sally, vår lättviktare promenerade in i ettårsåldern med sina nätta 8415g och 72,6cm över havet. Ja, Sallys största framsteg är att hon sedan en månad tillbaka går. Med sin napp i munnen och sin snutte tryggt i handen kommer hon töltande. Skulle hon mot förmodan inte sniffat sig till en napp så har hon en legogubbe, en puzzelbit eller en bok i munnen. 3 små tänder hittar man i det ständigt upptagna gapet. När det blir sådär oroande tyst hittar man henne sittandes på storasystersrum bläddrandes i en bok omringad av ett hav av böcker. Den här donnan älskar att titta i böcker nästan lika mycket som hon älskar att kramas. Hon klamrar sig fast som en boaorm och är sedan nästa omöjlig att få bort från halsen. Sally är bossen, hon som tar vad hon vill ha och vet vad hon vill. Liten är stark ♥
 
 
Konrad, grabben som rullar in som ettåring med sina 9730g och ståtliga 74,9cm. Någon töltare är han ännu inte utan kryp-hasar sig fram till lugnare vatten där han i lugn och ro kan spatsera ut mot en vägg. Herren i huset har satt saxen i hårsvallet och den första klippningen är alltså gjord. Så med ny frilla och 6st tänder är han redo att fånga dagen. Konrads lilla pekfinger går i ett, "däää" "däää". Nyfiken, skärpt och charmig är våran lilla kille det. Han kan plocka ner klossar i låda, pussas och ja...så var det ju den här besattheten av allt med hjul. Pojkar!
 
 
Ett annat stort steg är att de båda slutat nattamma. Med deras glädje och nyfikenhet på mat försvann också efterfrågan av mjölk runt 11månader. Hur mycket vi än försökte vägrar dessa två välling. Mammas hemlagade mat ska det vara. Den bästa komplimangen en mamma kan få. 
 
Så stort grattis på er första födelsedag älskade underbara ni!
Tack Sally för din energi, envishet och vilja. Tack för att du lär oss att aldrig ge upp, hur svårt det än verkar. Tack Konrad för den klokhet, dina skratt och din busighet. Tack för att du lär oss att skratta trots att vi inte alltid orkar. 
Vi älskar er till månen och tillbaka! 
 
 
Och stort grattis till oss! Vi, mamman och pappan som tog oss igenom detta första år. 
 
... då var de bara trotsåldern och tonårsåren kvar. Bring it!   
    
1-år - 1år - Konrad - Sally - födelsedag - tvillingar
birgitmaria

Vilka sötnosar!! Att de redan är 1 år! Grattis :-)

Svar: Tack hälsar dom <3
Emmelie

Mirre Sweetwords

Ojoj så stora redan, grattis till dem =D

Svar: Jag veeet! Helt galet att det redan gått ett år! :-D
Emmelie