När det omöjliga inträffar & Ny kategori?

Att mina talanger inom odling har mer att önska är allmänt känt. Senast igår fick jag en skojig tiktok skickad till mig från en vän, innehållade en tjej som dödade alla sina växter. Hon tyckte likheten var slående. För bara ett par veckor sedan hade jag varit beredd att hålla med henne men nu är det så att jag lyckats med det omöjliga! Jag har odlat något OCH hållt det vid liv!! Kan ni tänka er något märkligare?!  
 
En av de största anledningarna till att odling inte är något för mig är att jag saknar tålamod (och saknar talang men jaja). Det tar för lång tid innan man får resultat! Men att grodda ärtor skulle ta knappt två veckor...det borde till och med jag klara av att vänta! Sagt och gjort. Projekt ärtskott sattes i rullning hemma i stora huset. 
 
Dagen innan odling la jag 1dl gula ärtor i blöt över natten. 
 
Dag nummer två sköljde jag av ärtorna och det var dags för plantering. Här stötte jag på problem ett... eftersom jag inte håller på med denna typen av aktiviteter äger jag inte krukor. Jag fick helt enkelt ta en fruktskål! Fyll botten med jord, sprid ut ärtorna i ett lager över jorden och toppa med ett tunnt lager jord. 
 
Fukta jorden med vatten med hjälp av en blomstpruta. Täck krukan (fruktskålen) med plastfolie och ställ den i ett soligt fönster. 
 
Nu börjar det är med tålamodet. Ett par gånger om dagen ska man spruta vatten på jorden så den alltid är fuktig... 
 
 
Efter tre dagar såg det ut såhär i fruktskålen... Det såg minst sagt tokigt ut. Jag fick rådfråga goggle som sa att allt var rätt och riktigt. Och eftersom jag litar bra mycket mer på google än mina egna tankar inom området fortsatte jag med vattensprutandet och duttandet.
 
Efter ytterligare någon dag började jag skymta små gröna skott! WOHO! Dags att ta av plasten men fortsatt hålla jorden fuktig. Det där med fukt verkar vara ett vinnande koncept...vem hade annat!?
 
 
3 dagar senare möts jag av detta... 
 
 
Och ytterligare 3 dagar senare detta!! 
 
Förstår ni!? Jag har ODLAT något med mina egna små händer! *tappade hakor*
 
Nu kommer frågan kring vilken kategori jag ska lägga detta inlägg under... Ska vi säga vegetariskt?Jag menar, jag lär ju knappast behöva en helt ny odlingskategori...  
 
gula ärtor - odla - ärtskott