Sommarlunch
Det här med lunch på helgerna har vi aldrig sysslat med hemma hos oss. Troligtvis för att vi tidigare ätit "frukost" runt 11.00... Dagens ungdommar ... Men sedan Signe kom så har vi fått lite (läs mycket) annan dygnsrytm och nu behövs det en lunch för att stå sig till kvällens middag.
På sommaren vill jag ha en lättare lunch och då funkar en bakad potatis utmärkt. Fyllningen kan man variera efter humör men jag gillar denna räkröra gjord på keso istället för en massa majonäs. Enkel och fräsch sommarmat!

Bara den bakade potatisen som fattas
Räkröra
2 port.
1/2 burk räkor
1,5dl keso
1,5msk majonäs
1/2 rödlök - hackad
dill
citronsaft
salt och peppar
Blanda ihop alla ing. Dill och citronsaft tar du i efter smak. Låt stå kallt en stund innan servering.
Servera till bakad potatis
åh vad gott :)