Från frysen & In i ugnen
När vardagshjulet snurrar snabbare än snabbt så är räddningen att ha ett par enkla recept i bakfickan när tiden för kvällsmat kommer snabbare än man tänkt. Ett recept jag kommer tillbaka till vid dessa tillfällen är kycklingklubbor i ugn. Klubborna tas direkt från frysen och kräver därför inte mer planering än att de behöver infinna sig i frysen. Detta är inte en favorit för att de är snabba utan för att de är enkla. In i ugnen, glöm bort och kom tillbaka när det är klart. Medan ugnen jobbar åt mig så fortsätter mitt liv utanför ugnsluckan. Sen möts våra världar en timme senare, kanske i mer balans och harmoni... men troligtvis inte...

Frysta kycklingklubbor i ugn
6st frysta kycklingklubbor (2 förp.)
1 flaska valfri bbq sås
Lägg de frysta kycklingklubborna på en plåt, gärna med bakplåtspapper i botten så blir städningen efteråt lättare.
Häll en flaska bbqsås jämnt över kycklingen.
In i ugnen på 225grader i ca 1h, kycklingen ska ha en innertemperatur på 82grader vid benet.
Servera med ris eller potatis, brunsås, gelé och inlagd gurka.

... och skulle tiden vara den största boven i dramat? Då greppar vi närmaste chicken nuggets paket och sedan går vi vidare med vårt liv. Imorgon är en annan dag!