2 dagar kvar & Multitasking baby!
Idag tar vi en paus i julfirandet vilket i min bok betyder att det är full fart i köket inför kommande jular. På sisådär 10 minuter har jag lyckats förvandla det nystädade köket till något av en krigszon och bunkar, kokböcker och kastruller ligger huller och buller. På spisen kokar ingefärskola, i micron står vit choklad och smälter och mitt i kaoset står jag och bloggar. Multitasking baby, multitasking!

Vi vet alla att julgodis är sött men detta mina vänner är så in i bänkens sött att tandläkarna gråter hemma i sofforna. Personligen gråter jag inte ett dugg utan gillar sött och äter lätt en bit eller två utan problem.
För att göra dessa fudge behövs varken termometer eller något kulprov utan gottiset är klart när allt har smält samman. Så enkelt att du kan veva ihop dessa med ena handen och tomtegröten med andra!
Så nu är det snart jul. Låt oss luta oss tillbaka och njuta av dessa gobitar. Invänta sedan sockerruset eller tomten. Aaaa, julen är underbar!

Skumtomtefudge
10st skumtomtar i bitar
2 dl socker
1 dl vispgrädde
50 gram smör
100 gram vit choklad
Blanda ihop skumtomtar, socker, grädde och smör i en kastrull och låt blandningen koka tills skumtomtarna smält.
Bryt ner chokladen och rör tills du har en slät och blank smet.
Häll sedan över smeten i en bakplåtsklädd form. Ställ den för att stelna i kylen.
Skär upp i bitar.
mums låter gott!