Vecka 37 & TUL nummer 3

Tvillingarna - Krypen - The Bugs
 
Sådär ja! Det sista inplanerade tillväxtultraljudet är nu avklarat och vi kliver in i vecka 37. Har ni hängt med ett tag vet ni att man tålmodigt väntat på att tvilling 1 skall vända sig från sitt sätesläge till framstupa huvudläge. Idag var det vänt! ... men fel tvilling... Det är inte konstigt att jag upplevt tvilling 2 som coola fisken de senaste veckorna för där det tidigare var fötter är det nu ett huvud. Sparkar gör de på varandra och på exakt samma ställe. 
 
Tvilling 1 ligger alltså fortfarande med rumpan ner och har en uppskattad vikt på ca 2450g (-14%). Tvilling 2 har nu alltså lyckats knöla sig runt och ligger även den med rumpan ner och har en uppskattad vikt på ca 2600g (-11%). 
 
Ett beslut är fattat och de kommer att plockas ut med hjälp utav ett kejsarsnitt. Vi har nu ett slutdatum nedskrivit i kursiv blyerts på en liten vit papperslapp som omsorgsfullt är placerad på kylskåpet. Vi kan börja räkna ner. Denna saga får snart ett slut och en ny histora skall skrivas.  
 
Mående - Cravings
 
Sammandragningarna sedan massor veckor tillbaka har nu övergått till förvärka. Kul det där... 
 
Tyngden är nu det som är mest påtagligt. En lite för stark vindpust och denna kropp svajar som en tjock och kort flaggstång i vinden. Magen får knappt plats bakom ratten och den dagliga träningen består utav att ta sig in och ut ur bilen eller upp ur soffan.     
 
Det är verkligen tur att denna graviditet går mot sitt slut för denna mamman har nu fått värsta tänkbara cravingen, pepparkakor och choklad. Aj aj aj!  
  
Vikt - Kulan
 
 
V, 31, 34 & 37
 
Bild nummer 3 är kulan i vecka 37.   
 
Vågen stannar nu på +16kg från inskrivning (+12kg sedan startvikt). (Jämnt fördelat på...magen)  
 
gravid - tvillingar
Mirre

Men så fint gravid du är, lyx att vara i den formen då man väntar tvillingar, samt hehe är de bråkiga med dig ==D

Svar: Haha, söta du <3
Emmelie