6 dagar kvar & I väntans tider

Vill ni fylla ut tiden tills tomten kommer med något annat än julklappsspelet i år? Då kommer här 5 juliga och kuliga lekar som passar släkt och vänner på julaftons längsta timmar. Lycka till!
 
 
Plocka snöbollar
 
Plocka så många snöbollar (minimarshmallows) som möjligt och lägg i en flaska. Du har 1 minut på dig. Låter det inte klurigt? Det skall göras med ätpinnar! 
 
 
Rudolfsnäsarace
 
På utvald sträcka ska du putta Rudolfs näsa (en röd pompomboll) till mållinjen. Du får enbart använda din näsa. Klara, färdiga, PUTTA! 
 
 
Måla en snögubbe

Måla en snögubbe på botten utav en papperstallrik. Tallriken, ja den placerar du över huvudet under hela målartillfället. 
 
 
Många söta snögubbar blir det! 
 
 
Plastfoliépaket

Innan gästerna kommer har du i massor utav plastfolié (typ 1/2 rulle) lindat in en hel hög med godis. (Kluriast blir det om du då och då river av plastfoliét och börjar linda in på nytt.) 
 
 
När det är dags att spela; får en av dina gäster börja linda upp plastfoliét medan de övriga gästerna i tur och ordning slår en tärning i hopp om att få en 6a och då få ta över öppningen utav paketet. Godispriset går till den som har paketet när man lyckas få av ALLT plastfolié.  
 
 Linda, vinnaren utav kasta ringtävlingen

Kasta ringar på Rudolf

Med hjälp av uppblåsbara Rudolfhorn gäller det att på hornen träffa så många ringar som möjligt. 
 
Kittet har jag köpt på Wish!
 
 
Och så avslutar vi med en rungande applåd till dessa underbara tjejer som har ställt upp som julleksmodeller.  
 
jul - jullekar - lekar
Jessica Högberg

Ha ha, vilka underbara lekar!!

Svar: Hihi, Vi hade superkul :-D
Emmelie

birgitmaria

Vilka roliga lekar!!

Svar: Hihi, vi hade superkul :-D
Emmelie