Tillbaka & Vilken nivå

Så har denna mamman slungats in i vardagen igen, rakt in i hetluften och så drar ekorrhjulet igång igen. Det är åter igen dags att dra fram de där enkla vardagsräddarna som inte bara ska vara enkla och snabba utan även gillas utav hela familjen. Det är väl där någonstanns runt punkt nummer tre det brukar gå åt pipsvängen. Särskillt om man skulle råka säga F ordet (som i fisk). Men om man istället säger att det blir tacos, då blir det jubel och fanfarer! Jag brukar utesluta det faktum att det är fisktacos och hoppas på att alla missar den lilla detaljen och äter ändå. Och när alla barnen äter tre tacos var så tycker jag att man kan säga att min masterplan lyckats!
 
Man skulle kunna tänka sig att man panerar och steker sin egenfångade och ekologiska fisk men man skulle också kunna tänka sig att man likt mig öppnar frysen och lägger ett gäng fiskgrejer i ugnen. Du får ju själv sätta din egen nivå men öppna frysdörren verkar vara min såhär efter semestern. Har ni inte testat gourmetfiléerna från findus så gör det. Helt klart kungen utav färdigpanerad fisk! Lägg fisken i ett uppvärmt tortillabröd, i med lite grönsaker, creme fraiche och toppa med tropisk salsa och några droppar lime. Hugg in. 
 
 
Fishtacos 
 
Fish & chips gourmetfiléer från Findus
Tropisk salsa från Santa Maria (eller egen mangosalsa, ni väljer nivån av ansträngning)
Lime
Creme fraiche
fetaost
sallad, gurka, majs och tomat
Mjuka tacobröd
 
Stek fisken enligt förpackningens instruktioner. Jag brukar köra dom i ugnen. 
 
Skär upp alla grönsaker i önskad storlek och värm tacobröden. 
 
Servera som din vanilga tacomiddag! 
 
enkelt - fishtaco - fisk - fisktaco - vardagsmat