Kylskåpsgömma & Senapsburkar
Ibland känns mitt kylskåp som ett museum för diverse tuber, flaskor och glasburkar. För jösses va man kan samla på sig! I mitt fall gäller detta framförallt diverse olika senapssorter. Troligtvis är de kvar från i julas då senapen flödar fritt. För till vardags är det en sparsmakad anvädning utav senap i denna stora familj. Så i ett desperat försök att koncentrera vår senapssamling till något färre än fem olika varianter fick det bli kyckling i senapssås. Hela familjen älskade, stora som små! Och då gillar hälften av provsmakarna inte senap enligt de själva... Så kanske behöver jag fem olika senapar trotts allt...

Kyckling i senapssås
700g kycklingfilé
2dl creme fraiche
2dl grädde
1msk dijonsenap
2msk söt stark senap
1msk grovkornig senap
1-2msk soja
salt & peppar
Skär kycklingfilén i mindre bitar och bryn i smör tills den får fin färg runt om.
Tillsätt de övriga ingredienserna och låt grytan puttra i ca 10minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
Smaka av med salt och peppar.
Servera grytan tillsammans med ris eller pressad potatis, inlagd gurka och någon grönsak.
Följ mig gärna på instagram @mildarabarber